Video og billeder: Mand gik op ad Vesterbrogade med røven bar

Folk på Vesterbrogade i København blev fredag aften mødt af et besynderligt syn, da en mand gik midt på vejen på Vesterbro med røven bar.

Det er ikke ualmindeligt med tung trafik på Vesterbrogade i København, men fredag aften fik bilister, cyklister og fodgængere noget andet at holde øje med end blot hinanden. For på en strækning på mere end en kilomter i retning væk fra Indre By vandrede en mandsperson pludselig med røven bar midt på kørebanen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Klokken cirka 20.45 trådte manden ud på Vesterbrogade ved Bagerstræde, trak ned i bukserne og fortsatte sin vandren, som gik han på line på de hvide striber mellem kørebanerne. Flere gange trak han op i sin t-shirt og ned i bukserne, så man for alvor kunne se hans blege baller.

Flere bilister kørte forsigtigt forbi, mens manden blot vinkede, og flere fodgængere og cyklister valgte at stoppe op for at se på det mærkværdige optrin.

Efter at have gået cirka 500 meter på kørebanen valgte manden at trække ind på fortovet (det kan du se på videoen og billederne red.). Her stod han i få sekunder stille ved en café for derefter at gå 50 meter længere ned ad Vesterbrogade og sætte sig på kantstenen.

Opholdet på kantstenen varede mindre end et minut. Manden rejste sig atter og fortsatte sin dybt underlige færd vinkende og smilende.

Redaktionen kender ikke mandens identitet eller årsagen til hans nøgenshow på Vesterbro. Den bare bagdel kan være lidt svær at se på videoen, men på billederne er det tydeligt.

Så du manden på Vesterbrogade i går? Dagens.dk hører meget gerne fra dig på [email protected].

SE VIDEO OG BILLEDER HER:

 

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE DEM I STOR FORMAT:

Dagens Gossip