Video: "Shop amok" på TLC

De shoppelystne og modeinteresserede seere kan glæde sig til, at det populære modeprogram ”Shop amok” er tilbage på TLC i en stilfuld og konkurrencedrevet sæson.

Konceptet er enkelt: Fire fashionistas konkurrerer mod hinanden i en række stilbaserede udfordringer og bedømmes herefter af det kræsne ekspertpanel, bestående af sanger Holly Valance, mode-ekspert Brix Smith-Start og den nye dommer i feltet, Jason Gardner – der er kendt fra hans dommertjans og for hans skarpe tunge i programmet ”Dancing on Ice”.

Læs også: Derfor rækker Miley Cyrus altid tunge

Deltagerne bliver hver uge sluppet løs i en drøm af et stormagasin og skal dyste om at sammensætte moderigtige og passende looks til forskellige lejligheder. Det kan være alt fra det perfekte look til et strandbryllup, et passende outfit til den første date, en smuk kjole til et velgørenhedsbal eller et stilfuldt sæt til en vigtig jobsamtale.

Dommerne bliver flankeret af en række gæstedommere, der blandt andet består af Kelly Brook, Abbey Clancy, Grace Woodward, Lisa Snowdon, Caprice, Lydia Bright og Jonathan Phang.

Hurtig scoring: Thomas Helmig på kærlighedsferie

Deltagerne vil blive bedømt på deres kreativitet, situationsfornemmelse og ikke mindst sans for mode, men dommerpanelet er benhårde, så det er kun den dygtigste ”shopaholic”, der til sidst får præmien – og den stilfulde ære – i hus.

”Shop amok” har premiere fredag den 4. oktober klokken 21 på TLC.

Se video og billeder nedenunder...

Dagens Gossip