Video: Skanderup vil arrangere Eurovision Song Contest 2014

København, Horsens, Herning og Fredericia kan godt glemme det. Eurovision Song Contest skal afholdes i landsbyen Skanderup mellem Vamdrup og Kolding. Det mener Skanderup Efterskole, der nu har lavet en præsentationsvideo.

Skanderup er smørhullet, alle veje fører til landsbyen og ligger blot få kilometer fra Koldingegnens Lufthavn.

Efterskolen har lavet en video, hvor de fortæller om, hvorfor Eurovision Song Contest skal til Skanderup. Du kan se videoen længere nede på siden og vurder selv, hvor stor seriøsiteten er.

- Skanderup og omegn er ideel til afholdelse af så stort et arrangement som Eurovision. Skanderup Efterskole stiller alle faciliteter til rådighed og kan lave et show som verden aldrig tidligere har set. Infrastrukturen er optimal, overnatningsmulighederne er formidable, nattelivet er uden sidestykke og vi planlægger at opføre en superarena i internationalt format, skriver efterskolen i en pressemeddelelse med satiriske undertoner.

Skolen har da også værterne klar, som bliver Frands Lomholt og Anna Holm. Og køkkenet vil stå klar med en festmenu, der består af stegt flæsk med persillesovs.

Skanderup Efterskole mener, at det vil passe fint ind, at Eurovision Song Contest 2014 bliver holdt her. Skolen kan nemlig fejre sit 100 års jubilæum.

Se videoen nedenunder....

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip