Video: Tammy vil være tungt sexsymbol og tvangsfodrer sig selv

Mange kvinder drømmer om modelmål og en lav fedtprocent. Og de fleste mennesker kan nikke genkendende til ønsket om at ville smide et par kilo. Men sådan er det ikke for 23-årige Tammy Jung. Hun vil gerne tage omkring 100 kilo på. 

Det skriver Huffington Post.

Tammy Jung vejer allerede 115 kilo, men den 23-årige kvinde fra Los Angeles æder ufortrødent videre. Den store drøm er at opnå stor succes med sin hjemmeside sexysignaturebbw.com, hvor hun viser sig frem i små bikinier for mænd, som godt kan lide store kvinder. 

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Men, hvis man skal nå drømmevægten på de mere end 200 kilo, så kræver det et massivt madindtag. Det hjælper hendes kæreste - 28-årige Johan Ubermen - med. Tammy Jung konsumerer omkring 5000 kalorier dagligt. Blandt andet ved hjælp af en tragt, hvor hun tvangsfodrer sig selv med en shake af flødeskum og en hel pakke is, som var hun en foie gras-gås.

- Jeg starter dagen med et stort morgenmåltid med vafler, cream cheese, bacon og pølser, og derefter tager jeg på McDonalds ved middagstid for at spise et par burgere. Jeg kan 'snacke' ost hele dagen. At spise et par blokke er intet problem. Til frokost spiser jeg enten pizza eller laver mexicansk mad, siger Tammy til HuffPost UK.

- Tragten tvinger mig til at drikke milkshaken - selv hvis jeg er mæt efter en hel dags spisning, forklarer hun.

SE OGSÅ BILLEDERNE: Hun kvalte kæresten med sine enorme kasser

Lige nu tager Tammy Jung i gennemsnit 25 kilo på per halve år, og hun hævder, at hun aldrig har været lykkeligere.

Ifølge Cosmopolitan.com håber Tammy at kunne tjene 3100 dollars (cirka 18.000 kroner) om måneden på sin hjemmeside, når hun når sin ønskevægt.

SE INDSLAGET HER:

Dagens Gossip