Video: United rejste sig i Suarez-comeback - Swansea floppede

Matchvinder blev hjemmeholdets lille mexicaner Javier Hernández, der kort efter pausen udnyttede en elendig Liverpool-opdækning. ’Den lille ært', som han kaldes, vristede sig fri og mødte Wayne Rooneys hjørnespark med en inderside. Et mål, der sender United videre til fjerde runde af Capitol One Cup’en.

Sejren kommer blot få dage, efter Manchester United blev ydmyget af bysbørnene Manchester City. Et nederlag, der allerede har sat spørgsmålstegn ved, om manager David Moyes kan bære arven efter Sir Alex Ferguson. Med sejren over Liverpool vil kritikken for en stund forstumme.

For Liverpool vil kampen primært blive husket for Luis Suarez’ comeback efter ti spilledages karantæne. Uruguayaneren kom i foråret atter i centrum, da han i en kamp mod Chelsea satte tænderne i Branislav Ivanovic’ arm.

Suarez fik alle 90 minutter på Old Trafford og bidrog med en frisparksafslutning direkte på overliggeren. Mål blev det ikke til, men comebacket vil uden tvivl være et stort boost for Daniel Agger og co. i jagten på den Champions League-givende fjerdeplads, som manager Brendan Rodgers sigter efter.

Den danske landsholdsforsvarer var i øvrigt ikke med i kampen på grund af de skadesproblemer, han har døjet med de seneste uger.

For Michael Laudrup vil aftenen hurtigt gå i glemmebogen efter en pauver indsats mod Birmingham fra den næstbedste engelske række.

Birmingham ydmygede Swansea med en sejr på 3-1, hvorfor Michael Laudrups mandskab allerede nu må vinke farvel til den turnering, man i sidste sæson kunne lade sig hylde som vinder af.

Se højdepunkter fra Manchester United og Liverpool nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip