Vidner efter knivstikkeri i København: Det er vist os på de billeder

Mandag tog politiet utraditionelle og drastiske midler i brug, da det med billeder efterlyste to vidner i forbindelse med et drabsforsøg uden for Café Josephine ved Frankrigsgade og Spaniensgade på Amager natten til tirdag den 16. april.

Tirsdag tog vidnerne så selv kontakt til politiet, oplyser vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, Tommy Keil, til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Den ene ringede og sagde 'jeg må nok erkende, at det er mig på de billeder. Hvornår skal jeg møde?', fortæller Tommy Keil.

Politiet har nu afhørt begge vidner i sagen, hvor en 34-årig mand blev overfaldet og stukket i brystet med en kniv.

De to vidner var ikke til stede på gerningstidspunktet. Alligevel mente politiet, at de to lå inde med oplysninger, som kunne bringe dem nærmere en opklaring.

- Af hensyn til efterforskningen kan jeg stadig ikke fortælle dig, hvad det er for oplysninger, siger Tommy Keil, da han bliver spurgt direkte.

Gav afhøringerne det, I havde håbet på?

- Enhver afhøring kaster noget af sig. Enten får man nogle nye oplysninger. Eller også er der noget, som bliver afkræftet, svarer Tommy Keil kryptisk.

To unge mænd blev set løbe fra gerningsstedet. Politiet har allerede anholdt en mand i sagen. Tommy Keil vil ikke oplyse, om endnu en anholdelse er under opsejling.

Det 34-årige offer blev efter knivstikkeriet kørt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter. Senere samme morgen blev han meldt uden for livsfare.

Dagens Gossip