Vidner søges: Syv påsatte brande på Vestegnen på fire timer

I løbe af fire timer mandag aften rykkede politi og brandvæsen ud til hele syv påsatte brande på Vestegnen. Brandene blev startet i timerne mellem klokken 20 og midnat, og nu søger Københavns Vestegns Politi vidner til de mange ildspåsættelser.

Den første brand blev anmeldt klokken 20.12 på Kroagervej i Brøndby. Her var der sat ild til nogle brædder fra et brændeskur.

Klokken 22.01 var den gal på Nyholms Alle i Rødovre, hvor et halvtag brændte. En lille time senere, klokken 22.50, brændte det et andet sted på Nyholms Alle. Her bredte ilden sig her fra noget affald til et tag.

Igen klokken 23.16 blev der anmeldt brand i et skur på Stenmosevej i Albertslund. Kort tid efter, klokken 23.25, brændte træpaller på Herstedøstervej i Glostrup. En halv time senere klokken 00.06 var der ild i et skur på samme adresse.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Den sidste brand blev anmeldt klokken 00.01. Her var der tale om en affaldsbrand på Fjeldhammervej i Rødovre.

Politiet formoder at alle brandene er påsat, men ved endnu ikke om der er tale om samme gerningsmand.

LÆS OGSÅ: Se video: Politi rykkede ud til seks påsatte brande

Alle syv brande blev hurtigt slukket af brandvæsenet, og ingen personer kom til skade.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitiinspektør Bjarne Nisted på telefon 72 58 76 98, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Dagens Gossip