Vidner søges til groft røveri af ældre kvinde: Hun blev holdt fast ved busstoppested

Politiet efterlyser vidner, der kan lede det på sporet af en eller flere gerningsmænd, der fredag aften røvede en ældre kvinde i det nordvestlige København.

Den 80-årige kvinde blev passet op bagfra cirka klokken 23:40, efter at hun var steget af bussen på Frederikssundsvej tæt på Præstekærvej og Astrupvej i Brønshøj.

Hun blev holdt fast og frarøvet sin taske og sine smykker. Kvinden var ikke i stand til efterfølgende at give et signalement af den eller dem, der røvede hende.

Det oplyser Københavns Politi.

- Vi er interesserede i at tale med vidner, der har været i nærheden. Hvis nogen har oplevet noget mistænkeligt, opfordres de til at ringe 114, siger central efterforskningsleder Gunnar Nørager fra Københavns Politi.

Opfordringen er både rettet mod personer, der har været i området ved Frederikssundsvej, Præstekærvej og Astrupvej op til midnat fredag aften, og buspassagerer, der har kørt med bus 5A ind mod byen.

- Det er en alvorlig sag. Man skal ikke være i fare for at blive overfaldet eller røvet, når man færdes på gaden, siger Gunnar Nørager.

Offeret er blevet behandlet på skadestuen, men er ikke kommet alvorligt til skade.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip