Viggo Jensen: - Pouriés indsats var ikke værdig

Tyskeren gik direkte i omklædningsrummet uden at værdige sin træner Viggo Jensen et blik. Træneren forklarede efter kampen, hvorfor han valgte at skifte holdets eneste trussel foran mål ud.

- Jeg synes ikke, at Pourié leverer en indsats, der var værdig til at beholde ham på banen, sagde Viggo Jensen til TV3 Sport1.

Marvin Pourié var selv forundret over udskiftningen, fortalte han.

- Spørg træneren hvorfor. Alle på stadion var nok overrasket. Jeg følte mig skuffet, og så gik jeg ind, sagde Pourié.

- Holdet prøvede at gøre det så godt, vi kunne, men det var ikke vores dag i dag. Jeg kunne ikke komme ind i kampen, selv om jeg prøvede mit bedste. Jeg vil gerne sige tak til alle, der støttede os i dag. De gjorde det godt, sagde tyskeren.

Silkeborgs forestående nedrykning og Pouriés reaktion gør det usikkert, om angriberen, der har lavet 13 sæsonmål, har spillet sin sidste kamp for Silkeborg. Der er to kampe tilbage af sæsonen, men Pourié har længe agiteret for et klubskifte.

- Det afhænger af træneren, svarede Pourié til TV3 Sport1 på spørgsmålet, om han har spillet sin sidste kamp for klubben.

Direktør Kent Madsen har ikke tænkt sig at gøre noget stort nummer ud af Pouriés reaktion på udskiftningen.

- Marvin er, som han er. Han er en angriber med et udpræget vinderinstinkt. Han er skuffet over, at vi skal rykke ned, og at vi taber i dag, og så er han skuffet over at blive skiftet ud. Vi kender ham jo godt, og værre var det jo heller ikke, sagde Kent Madsen.

Dagens Gossip