Vigtig Eriksen-kasse i hollandsk stormøde

Ved stillingen 1-1 i begyndelsen af anden halvleg drog Christian Eriksen selv bolden fremad på venstre side af banen og hele vejen ind i felet. Her lavede lynhurtigt og fikst et træk ind i banen for i samme bevægelse at klaske bolden fladt ind i mål langs den nærmeste stolpe.

Forinden havde han været ophavsmand til Ajax Amsterdams føringsmål, men et dumt boldtab kort tid efter af selv samme Eriksen på midten af banen førte til en udligning af PSV's Jeremain Lens.

Netop Jeremain Lens blev dobbelt målscorer, da en ripost efter frispark havnede for hans fødder, som han blot skulle trille ind i et tomt mål. 2-2 var stillingen her med tyve minutter igen.

Men indskiftede Derk Boerrigter gjorde dagen god for Ajax Amsterdam, da han med små ti minutter igen blev kampens matchvinder med sit mål til slutresultatet 3-2.

Dermed udbyggede Ajax Amsterdam sin føring i rækkens top og har nu tre point ned til PSV, mens Vitesse er på andenpladsen kun to point efter.

Også Viktor Fischer,  Christian Poulsen og Lasse Schøne var på banen. Det var desuden Christian Eriksens niende sæsontræffer i denne sæson.

Dagens Gossip