Viktor Axelsen drømmer om stort 2016 efter Masters-sejr

Skrevet af admin

28/12/2015

Dagens topnyheder

Der var ikke meget at gøre for den 18-årige badmintonspiller Anders Antonsen, da han mandag aften var oppe imod nummer seks på verdensranglisten, Viktor Axelsen.

I herresinglefinalen ved årets udgave af Copenhagen Masters vandt 21-årige Viktor Axelsen med cifrene 21-10, 21-15. Dermed vandt han turneringen for tredje år i træk.

Den unge badmintonspiller har leveret en stribe flotte kampe i løbet af 2015, men det er ikke blevet til førstepladser ved de store turneringer.

- Det er klart, at jeg vil gerne begynde at vinde nogle turneringer, nu hvor jeg har været i nogle finaler. Men jeg tager det lidt, som det kommer, siger Axelsen.

- Hvis jeg bliver ved med at tage en dag ad gangen i træningslokalet og på banen, så tror jeg på, at jeg rykker mig nærmere mine mål og drømme i 2016.

Ud over de prestigefyldte Super Series-turneringer, så er det altoverskyggende mål OL i Rio næste år. Og de olympiske lege fylder allerede en hel del hos danskeren.

- OL er det vigtigste for mig og for alle andre badmintonspillere, tør jeg godt sige. Jeg har spillet nogle gode kampe mod de bedste i verden, så selvfølgelig tør jeg godt drømme om at kunne gøre det rigtig, rigtig godt til OL, siger Axelsen.

Axelsens modstander ved mandagens Masters-finale, Anders Antonsen, fik på trods af nederlaget en god oplevelse i Falkoner Centret på Frederiksberg.

- Det var helt vildt fedt. Jeg skulle lige falde ned igen efter præsentationen, for det var virkelig sindssygt. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, siger Antonsen.

- Jeg havde tænkt mig at kæmpe røven ud af bukserne og skrabe så mange point sammen, som jeg kunne, og få så meget spil ud af det som muligt. Og det lykkedes til tider, men nogle gange straffede han mig også bare tidligt i duellerne.

/ritzau/