Viktor Axelsen fejer gulv med ond ånd i Denmark Open

Skrevet af admin

15/10/2015

Mest læste i dag

Inden torsdag havde Viktor Axelsen tabt to ud af to gange til sydkoreaneren Son Wan Ho, men ved Denmark Open fejede danskeren nærmest gulv med verdensranglistens nummer ni i andet sæt.

En fantastisk spillende Axelsen hamrede sig i kvartfinalen med cifrene 21-15 og 21-6.

- Jeg føler, at jeg har det mentale overskud. Det kører for mig, og jeg kan godt se, at han lidt sukker efter pauserne efter de lange dueller, siger den sejrende dansker.

Axelsen skulle lige bruge par dueller til at spille sig ind på banen, men han tiltvang sig hurtigt overtaget mod sydkoreaneren.

Danskeren spillede med stor omtanke i hvert eneste slag, og han byggede på gennem hele kampen.

Han tillod slet ikke Son Wan Ho at komme ind med sit ellers aggressive spil, og en koncentreret Axelsen snuppede sættet med 21-15.

Axelsen kom også godt ud til andet sæt. Faktisk var han intet mindre end flyvende.

Det ene flotte slag efter det andet regnede ned over den sagesløse sydkoreaner til kæmpe bifald i Odense Idrætshal, og Axelsen kom lynhurtigt på 9-0.

Den kæmpe margin kom Son Wan Ho sig aldrig over, og Son Wan Ho så mere og mere modløs ud, som Viktor Axelsen buldrede mod sejren.

Han tog andet sæt med sjældent overbevisende 21-6 i en kamp mellem to top-10-spillere.

- Han rammer helt sikkert ikke sit højeste niveau, og jeg spiller rigtig godt. Jeg har haft problemer med ham tidligere, men han har været lidt ustabil her på det seneste, siger Axelsen.

Det ligner nu en kvartfinale mod den levende legende Lin Dan, hvis han også klarer sig videre fra anden runde.

/ritzau/