Viktor Fischer dobbelt målscorer i Ajax-sejr

Alt andet end en sejr havde været en fiasko for Ajax Amsterdam, der torsdag aften mødte den lille hollandske fodboldklub Ijsselmeervogels i 1/8-finalen i den hollandske pokalturnering.

Ajax vandt da også uden problemer med 3-0 ude mod Ijsselmeervogels, der blot spiller i den tredjebedste hollandske række til daglig. Ajax er til sammenligning tophold i den bedste række, Æresdivisionen.

Viktor Fischer benyttede lejligheden til at vise, at han er skarp for tiden. Den 19-årige danske landsholdsangriber fik scoret to gange i kampen - et mål i hver halvleg.

Allerede efter fire minutters spil fik Viktor Fischer bragt Ajax foran med 1-0 på oplæg fra Bojan Krkic, og fem minutter senere havde den 22-årige angrebsmakker Danny Hoesen fordoblet føringen.

Flere mål blev der ikke scoret i første halvleg. Viktor Fischer slog til igen efter 64 minutter, hvor han gjorde det til kampens slutresultat 3-0 med et flot mål.

Også den centrale midtbanespiller Christian Poulsen var med i pokalkampen for Ajax, og midtbanespilleren Lasse Schöne blev skiftet ind efter 73 minutter. Lucas Andersen sad derimod på bænken for Ajax i hele kampen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip