Viktor Fischer får spilletid i Ajax før svenskerbrag

08/11/2015

Viktor Fischer blev sendt på banen ved starten af anden halvleg, da Ajax søndag spillede 1-1 ude mod Feyenoord i Æresdivisionen.

Den unge angriber er med i Danmarks landsholdstrup til de to vigtige playoff-opgør mod Sverige om kvalifikation til EM i Frankrig i 2016.

Viktor Fischer måtte dog lade sig udskifte med et trælår, da Ajax i ugens løb mødte Fenerbahce i Europa League, men søndag fik danskeren 45 minutter i benene, da han afløste Lasse Schöne.

Opgøret endte 1-1, da Davy Klaassen i anden halvleg udlignede hjemmeholdets 1-0-føring. Det betyder, at Ajax fortsat topper ligaen og har 29 point efterfulgt af PSV Eindhoven, der på andenpladsen har 27 point.

PSV vandt søndag 3-1 hjemme over Utrecht. Her var Simon Poulsen ikke at finde i truppen til opgøret.

Landstræner Morten Olsen udtog tidligere søndag Simon Poulsen til den danske trup i forbindelse med, at Leon Andreasens afbud blev meddelt.

Det første playoff-opgør mellem Danmark og Sverige spilles i Sverige den 14. november, mens der er returkamp i Telia Parken den 17. november.