Viktor Fischer havde regnet med holdkammerat til U21-EM

Skrevet af admin

03/06/2015

Mest læste i dag

Det kommer bag på Ajax-spilleren Viktor Fischer, at hans danske holdkammerat i Amsterdam Lucas Andersen blev forbigået i Jess Thorups U21-landsholdstrup, der skal repræsentere Danmark ved sommerens EM-slutrunde i Tjekkiet.

- Jeg havde selvfølgelig forventet, at han var med. Han har spillet rigtig mange kampe i kvalifikationen, og han har spillet en af play off-kampene mod Island. Det undrer da en, at Lucas ikke er med.

- Men der er bare kommet nogle spillere med, som kan tage hans plads. Så må træneren gøre op med sig selv, om vi har godt af at have så mange gode spillere rendende rundt på bænken, eller vi skal have nogle, der kommer med en anden power, siger Viktor Fischer.

Viktor Fischer var selv blandt de 23 spillere, der mandag blev udtaget til slutrunden.

- Jeg er selvfølgelig en af de spillere, som godt kunne tage en af de pladser, som Lucas Andersen kunne spille på, siger Viktor Fischer.

Optakten til U21-EM har været plaget skader for Viktor Fischer, der først vendte tilbage på Ajax' førstehold i april efter 14 måneders fravær.

Selv håbede og troede Fischer på, at han kunne snuppe en pladserne i EM-truppen.

- Jeg har snakket én gang nede i Ajax med Jess Thorup, og der var ingen garantier. Så snakkede jeg med ham siden, hvor det pegede mere i retning af, at det var aktuelt, at jeg skulle med.

- Så jeg har troet på det, jeg har gerne villet være med, og jeg ved, at jeg har niveauet til at spille med på det hold. Formmæssigt synes jeg også, at det går bedre, selv om jeg stadigvæk skal lægge nogle ting på mit spil, siger Viktor Fischer.

Hvor vidt formen med blot fire førsteholdskampe på 14 måneder er nok til en startplads, har han dog ingen fornemmelse af.

- Jeg har ingen indikationer på, om jeg skal starte inde. Men jeg spiller for at starte inde, og så er den ikke længere end det, siger Viktor Fischer.

/ritzau/