Viktor Fischer lyner to gange for Ajax i Holland

05/12/2015

Viktor Fischer scorede to gange for Ajax Amsterdam i lørdagens storsejr på 5-2 over Heerenveen i den hollandske Æresdivision.

Den danske landsholdsangriber åbnede målfesten efter 12 minutter, og efter pausen fulgte han op med målet 4-1.

Ud over de to scoringer så bidrog 21-årige Fischer også med et enkelt oplæg ved Arkadiusz Miliks scoring til 2-0 midtvejs i første halvleg.

Fischer bevæger sig langsomt op ad topscorerlisten i Holland, hvor han nu står noteret for syv mål i denne sæson. Kun otte spillere har scoret mere i ligaen. PSV Eindhovens Luuk de Jong har været den flittigste med 13 scoringer.

Lasse Schöne sad på bænken for Ajax i hele opgøret mod Heerenveen.

Efter 15 spillerunder topper Ajax den hollandske liga med 38 point, mens de forsvarende mestre fra PSV følger efter med 34 point.