Viktor Fischer: Vi så dumme ud ved Sveriges første mål

Kantspilleren Viktor Fischer og backen Riza Durmisi gestikulerede vildt og råbte af hinanden efter Sveriges 1-0-scoring, der faldt kort før pausen.

Efter kampen var Viktor Fischer klar til at tage sin del af skylden for, at svenskeren Mikael Lustig uhindret løb gennem Danmarks venstre side og kom til det målgivende indlæg.

- Jeg skulle nok have fulgt bedre med. Jeg kom i tvivl. Vi så dumme ud i den situation - mig og Riza.

- Om det er min, hans eller vores begges fejl må vi snakke om, når vi har kigget på tv-billederne. Men jeg tager da min del af skylden, siger Viktor Fischer.

Ajax-kantspilleren var en overraskelse i landstræner Morten Olsens startopstilling. Han fik dog ikke sat det aftryk, som han havde håbet.

- Jeg havde håbet på lidt mere - lidt flere aktioner og måske også et mål. Men der kommer flere chancer, siger Viktor Fischer.

I anden halvleg scorede Zlatan Ibrahimovic til 2-0 på et straffespark, før Nicolai Jørgensen reducerede. Netop Nicolai Jørgensen var kommet på banen i stedet for Viktor Fischer.

Det danske 1-2-mål gav en fortrøstningsfuld stemning i omklædningsrummet, siger Viktor Fischer.

- Jeg kunne godt mærke, at der var forskel på, om vi var kommet i omklædningsrummet med 0-2 eller 1-2, for nu lever vi 100 procent, mener han.

/ritzau/

Dagens Gossip