Vil betale millioner for en kop kaffe med Apple-chefen

Tim Cook har haft den hårde opgave at skulle løfte arven efter Apple-medstifteren Steve Jobs, der fra alle mulige sider af blev benævnt som et iværksætter-geni. Jobs døde i 2011 og siden har Tim Cook sørget for, at Apples kendte produkter er kommet ned i endnu flere forbrugeres lommer og tasker.

Det seneste halve år er det dog ikke gået helt så godt som tidligere. Selv om Apple stadig kan slå egne salgsrekorder, er dampen gået lidt af lokomotivet, og det har blandt andet fået aktiekursen til at tage kursen sydpå.

Ikke desto mindre er der overraskende mange, der godt kunne tænke sig at få en lille sludder - og måske et par forretningsmæssige fifs - over en dampende kop kaffe med Cook. I hvert fald har Charitybuzz været beskeden og sat den estimerede værdi af en kaffe med Cook til 50.000 dollar. Nu er prisen altså betydeligt over det niveau.

Og det er ikke slut endnu. Auktionen løber ud tirsdag 14. maj, så hvis det frister at få lettet tegnebogen lidt, mens man får en lille snak om, hvad der er op og ned i elektronikbranchen, så er chancen der endnu.

Charitybuzz gør sig ikke bare i filantropiske kaffeaftaler. På auktionssitets hjemmeside kan man byde ind på alt muligt som en køretur i en Ferrari, diamanthalskæder og på at være med i en scene med en filmstjerne. Det hele er doneret af virksomheder eller privatpersoner.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip