Vil du vinde lækre præmier? Så gå i seng med din mand

Nogle gange er man nødt til at tænke ud af boksen for at overleve. Det har lederen af en vestjysk kommunal institution forsøgt at gøre, i håbet om at lokke flere par til at sætte børn i verden, som kan gå i institutionen. Det skriver DR.

Virkeligheden er barsk i de små lokalsamfund, og det har Dan Pedersen, leder af den kommunale daginstitution Mariehønen i Ølstrup ved Ringkøbing, for længst mærket. Der bliver simpelthen født for få børn, og landsbyerne er i alvorlig fare for at uddø.

Derfor har Dan Pedersen sat præmier på højkant til vinderen af hans specielle konkurrence, som er det par, der føder en baby tættest på den 19. december 2016. Datoen i julemåneden er valgt, fordi det er den dag, Dan Pedersen slår dørene på til en ny multi-institution, og der skulle gerne være børn til at fylde pladserne ud.

Læs også: Sådan smider dit barn bleen på tre dage

- Konkurrencen er udskrevet i god ånd og for at lave lidt spas og humor, som afspejler vores lokalsamfund. Der har været rigtigt positiv feedback, lyder det fra Dan Pedersen, der lover præmier fra Sportigan og Ønskebørn, til DR.

27-årige Marie Lembcke og hendes kæreste fra Ølstrup, der allerede har et barn i institutionen, er klar til at tage baby-udfordringen op og går benhårdt efter at vinde præmierne.

- Det er jo bare lidt sjovt, hvis vi kunne vinde. Og så kan jeg godt lide, at der bliver sat fokus på, at man meget gerne må få flere børn, så vi kan give vores børn nogle søskende og beholde de små lokalsamfund, siger Marie Lembcke til DR.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip