Vil have sex med 100.000 mænd: Ania overvejede at give op

Den 21-årige Ania Lisewska fra Polen har de forløbne måneder høstet international opmærksomhed, efter hun proklamerede, at hun vil dyrke sex med 100.000 forskellige mænd verden over. Men den sexglade polak var ved at få kolde fødder.

Det fremgår af et indlæg, hun har skrevet på sin blog.

LÆS OGSÅ: Ania vil have sex med 100.000 mænd

Ifølge den 21-årige kvinde, så var det længevarende kritik krydret med brugen af billeder og video uden hendes tilladelse, der var ved at tage pusten fra hende.

- Folk og medier, som har kritiseret mig, bruger mig også for egen vinding. Det er hykleri, skriver hun blandt andet.

Men den polske bolle-prinsesse nåede alligevel frem til, at tournéen måtte fortsætte. Men det bliver ikke uden forbehold, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Sex med 100.000 mænd: Ania tager på 'Tour de Knald'

- Fra nu af vil hver fotosession eller hver film foregå med mit ansigt dækket. Det er den eneste løsning for at fortsætte mit eventyr. Og det er en protest mod brugen af ​​mig til egen vinding, skriver hun.

Derudover er hun klar til at gå rettens vej, skulle det ske igen.

- Hvert tilfælde og offentliggørelse uden min tilladelse vil blive sendt til retten med det samme. Mine fans vil sikkert forstå min beslutning og acceptere det med respekt, skriver hun videre.

Der har ikke været stille omkring Ania Lisewska, siden hun i maj offentliggjorde sin opsigtsvækkende plan. En plan, der skal bringe hende verden rundt.

LÆS OGSÅ: Vil knalde 100.000 mænd: Islamister raser over 21-årige Ania

Men Ania Lisewska er også blevet mødt af en del kritik. Blandt kritikere mener en overvældende del, at hun er en opmærksomhedshungrende fupmager. Det har blandt andet fået hende til at smide sex-billeder på sin blog, som angiveligt stammer fra den tjekkiske hovedstad, Prag.

Og den 9. september skrev hun på sin Facebook-side, som følges af mere end 85.000 brugere, at verdenstournéen ville begynde i oktober.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Det senest offentliggjorde tal lyder på 424 knaldede handyr. Og selvom tallet antageligt er vokset betydeligt siden, så ligger der stadig et pænt stykke arbejde foran den 21-årige, hvis hun skal realisere sin drøm.

Den friske pige har tidligere udtalt, at hun har været sammen med så meget som 35 mænd på blot otte timer.

Hun har også oplyst, at hun stræber efter at sætte 20 minutter af til hver mand. Derfor forventer hun ikke at være færdig med projektet lige med det første.

SE BILLEDER AF ANIA LISEWSKA I FULD STØRRELSE HER:

Dagens Gossip