Vil lokke Ronaldo til Danmark

De fleste mænd vil give vitale organer for et par dage som dem Razak Pimpong, Jeff Mensah, Kolja Afriye og Thomas Dalgaard står over for.

Razak Pimpong er af sin gode ven igennem mange år, verdensstjernen og Real Madrid-spilleren Michael Essien inviteret til at deltage i velgørenhedskampen Game of Hope 8. juni, hvor et udvalgt hold af afrikanske spillere mødet et udvalgt hold fra resten af verden inklusive Cristiano Ronaldo.

Essiens invitation kom de tre andre for ører. Kolja Afriye tilbød med sin tøjkollektion Wunderelf at træde til som sponsor ved arrangementet, mens Thomas Dalgaard og Jeff Mensah på youtube gav velgørenhedskampen lidt reklame. Det youtube-stunt hørte Essien om, og inviterede så hele banden ned til kampen i Accra i Ghana. En weekend på farten via London med tilhørende fest og farver.

- Jeg har sagt til Dalgaard, at han skal huske al den solcreme, han kan finde. Han bliver den blegeste mand i Ghana, griner Razak Pimpong.

- Jeg glæder mig enormt meget. Ikke kun fordi det er en kamp, der handler om at give noget til dem, der ikke har så meget i hverdagen, men også for at vise mig lidt frem for nogle af alle de her stjerner som Ronaldo og Malouda, siger Viborg-spilleren.

- Vi flyver fredag d. 7 fra London. Lander til officiel ceremoni i lufthavnen, middag og cocktailparty på et fedt hotel i Accra. Lørdag er der kamp og efterfølgende koncert med Wyclef Jean og fest. Søndag tilbage til London. Det bliver en fantastisk tur, siger Razak Pimpong.

Velgørenhedskampen skal gentages om to år. Og her vil Razak Pimpong lokke verdensstjernerne til kamp i Danmark.

- Jeg har snakket med Essien om det, og vi skal diskutere mulighederne for det, når vi ses. Jeg tror, at det kan lade sige gøre. Jeg kan ikke forestille mig andet end, at end masse firmaer og medier vil have stor interesse i en kamp med så store stjerner, siger han.

Men først skal de fire spillere fra fodbolden i den danske andedam på noget af en fodboldtur. Overskuddet fra kampen går til velgørende formål i Ghana.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip