Vild bro: Bilister betaler chauffør for at blive fragtet over i deres egen bil

For mange bilister er det forbundet med 8 kilometer i helvedes at tage turen over Chesapeake Bay Bridge i staten Maryland mellem Washington og Baltimore. Derfor betaler en stor del af dem gladeligt 25 dollar for at lade en anden sætte sig bag rattet og fragte bilen og deres ejere sikkert over på den modsatte side.

Broen, som blev bygget i 1952, var ved dens åbning den længste stålkonstruktion over vand, og den er 56 meter på sit højeste. Vejret i området er omskifteligt, og det er ikke udsædvanligt, at broen rammes af voldsomme storme. Når vejret er dårligt, kan trafikanterne knap nok se land fra midten af broen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Det er blandt andet medvirkende til, at Chesapeake Bay Bridge af magasinet Travel & Leisure er blevet udråbt til den niende meste skræmmende bro i verden.

Alex Robinson har de seneste seks år drevet en chauffør-service, som tilbyder at køre folk over broen. Han instruerer sine chauffører i at tale om alt andet end broen, så længe turen vare. Det skriver New York Times.

Han har oplevet nervøse kunder, som for at fjerne fokus fra deres frygt, snakker løs om alt fra deres børn til deres første kæreste. Han har også set håndværkere sidde på bagsædet af deres varebiler og trække hatten ned foran øjnene, og en kvinde som gemte sig under et tæppe under hele turen.

Se billeder af broen nederst i artiklen.

Se videoen herunder og vurder, om du turde tage ture over Chesapeake Bay Bridge. Se den nederste video for at fornemme broen i uvejr.

 

Dagens Gossip