Vild dramatik, da Tvis spillede sig i EHF Cup'ens Final 4

Med 24-24 i Brøndby Hallen i den første af to rent danske kvartfinaler i mændenes EHF Cup havde Team Tvis Holstebro et godt udgangspunkt for at komme med i EHF Cup'ens Final4-stævne i duellen med KIF Kolding København (KIF).

60 minutter i Gråkjær Arena kunne sikre Holstebro-holdet en forlænget sæson, efter at Team Tvis har udspillet sin rolle i slutspillet, hvor holdet i øvrigt også er i pulje med KIF.

Derfor var det to hold, der kendte hinanden særdeles godt efter de mange møder i grundspil, slutspil og EHF Cup. Og det prægede de første omkring 20 minutter af en meget tæt første halvleg, hvor holdene fulgtes ad til 8-8.

Men så viste Kasper Hvidt lige, hvorfor han stadig regnes for en af verdens bedste målmænd. Og så kunne KIF gå til pause foran 15-11.

Begge hold var ramt af skader. KIF måtte igen undvære den svenske stjerne Kim Andersson, mens Team Tvis fik streg Søren Hansen ankelskadet tidligt, mens fløjen Patrick Wiesmach kun kunne deltage i begrænset omfang.

Disse begrænsninger ramte begge hold nogenlunde lige hårdt. Det gjorde mængden af udvisninger til gengæld ikke. I løbet af anden halvleg løb KIF pludselig ind i en lang række udvisninger, hvoraf nogle var i kategorien 'dumme', og den overvægt i overtal udnyttede hjemmeholdet til at få lukket det fire måls forspring, som KIF ellers holdt fast i længe.

Pludselig stod det 24-24 - præcis som i første kamp - med seks minutter på uret.

Afslutningen blev intens og højdramatisk, hvor holdene skiftevis havde fat i billetterne til turneringens Final4-stævne i franske Nantes den 18. og 19. maj. Men i en uhyggelig afslutning, hvor KIF kunne nøjes med uafgjort på grund af flest scorede mål ude, lykkedes det lige akkurat Team Tvis' Michael Damgaard med et lykkehug at sikre sejren på 27-26 få sekunder før tid.

Ud over Team Tvis Holstebro deltager de to tyske hold, Rhein-Neckar Löwen og Frisch auf Göppingen samt værterne fra franske Nantes i EHF Cup'ens Final4.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip