Vild forvandling: Så normal ser modellen ud før photoshop

Hvis du er en dem, der får dårligt selvværd, når du ser på de fejlfri og overnaturligt smukke modeller i bladene, så kan du ånde lettet op nu. En video viser nemlig, hvor almindelig en bikinimodel ser ud, inden makeup, lys og ikke mindst photoshop forvandler hende til det, der mest af alt ligner en Barbie-dukke.

Læs også: Se billederne: Danske kendis-kvinder dyrker det nøgne look

Videoen er lavet af globaldemocracy.org, som foreslår, at reklamer skal gøre opmærksom på, når de har ændret på en models udseende i efterredigeringen. Videoen er for nyligt kommet i gennem hele mediemøllen, hvilket har fået mange til at kritisere reklamebranchen for at skabe urealistiske forbilleder, der giver piger og kvinder dårlig selvtillid.

Læs også: Cher: Sådan ser jeg ud uden photoshop

En smuk, men mere almindeligt udseende pige med fregner og uden makeup ligge sig til rette foran fotografens linse. Lyset bliver ændret, og en makeup-artist går i krig, men den virkelige forvandling kommer for alvor, efter billedet er taget.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Modellen får større øjne, mindre næse, længere ben og nakke, og der bliver rettet på balder og bryst. Til slut bliver hudfarven jævnet ud.

Se videoen her, og giv dit besyv med i debatten herunder: Går reklamerne over stregen, eller er det ok at pynte på billederne?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip