Vild med dans-darling har fået en på lampen

Med en lille spilopmager med danse-gener i blodet er der godt gang i den hjemme hos Silas Holst og hans regnbuefamilie.

Den 32-årige musicalstjerne, der bor sammen med sin mand, skuespilleren Johannes Nymark, og veninden Louise Mahnkopf, er far til den snart etårige pige Maggie My, der endnu ikke udviser helt samme kropskontrol som sin dansende far.

Både på Instagram og sin blog har den dobbelte Vild med dans-vinder nemlig lagt selfies ud, hvor han med hævet rødt og blåt øje fortæller, at hans lille pige har langet ham en på kassen.

- Vågnede op for to dage siden og kunne dårligt åbne mit øje. Aftenen forinden havde jeg fået en syngende lussing af min datter lige i øjet. Hun har vist temperament, skriver Holst, der dog også frygter, at det hævede øje kan skyldes noget helt andet.

- Jeg kom på job i går, og min kollega sagde, det lignede en hel lille bule inde bag øjenlåget. Så nævnte hun, at hun engang havde haft en bums i øjet. Jeg har nu googlet en hel del, og det kan lade sig gøre, skriver Holst og slutter sit blogindlæg:

- Jeg leger stadig, det bare er slaget, og der måske bare er røget et blodkar, og nu skal der lige noget hævelse til, inden alt bliver normalt.

Silas Holst er i øjeblikket ved at forberede sig på rollen som Danny Zuko i Tivolis opsætning af musicalen "Grease", og derved går den populære danser glip af årets Vild med dans, som starter fredag den 11. september.

Se billedet her: https://instagram.com/p/7GRrFnqna8/?taken-by=silasholst

Og læs hele indlægget her: http://silasholst.com/hvad-f-sker-der-i-mit-oeje/

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip