Vild med dans-deltagere: Vi støtter Frimodt

Skrevet af admin

03/02/2016

Dagens topnyheder

På den røde løber til gallapremiere på "Den Danske Pige" var der store smil på stjernernes læber, men for flere af aftenens gæster var der også andre mere alvorlige ting i tankerne.

Den professionelle danser Karina Frimodt, som i seneste sæson af Vild med dans var partner med John "Faxe" Jensen, er nemlig ramt af forstadier til brystkræft.

Flere Vild med dans-deltagere udtrykker deres støtte til den blonde danser, selv om det ikke altid er nemt at komme på, hvad der er det rigtige at sige.

- Det er svært at finde ud af, hvordan man lige skal støtte. Men jeg har sendt hende en hel masse kærlige tanker og SMS'er for at fortælle hende, at hvis hun har brug for noget, så er jeg her, siger Johannes Nymark, der gik hjem med sølvmedaljen i danseprogrammet i sæson 11 i 2014.

Karina Frimodt har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at hun overvejer at få fjernet hele brystet for at komme af med sin frygt for, om canceren udvikler sig.

Men dansekollegaen Thomas Evers Poulsen er ikke bange på Frimodts vegne. Han sender ofte tanker og SMS'er hendes vej for at bakke op, og samtidig har han fundet inspiration i skuespillerinden Søs Egelind, som selv har vundet kampen mod den grumme sygdom.

- Søs Egelind har sagt, at man ikke bliver udsat for noget, man ikke kan overkomme. Og Karina er så stærk en pige, at jeg er sikker på, at hun nok skal overvinde det. Jeg er slet ikke i tvivl, siger Thomas Evers Poulsen, der stod øverst på sejrsskamlen med skuespillerinden Ena Spottag i den seneste sæson af Vild med dans.

For Silas Holst har Karina Frimodt både været konkurrent og partner. De har nemlig begge svinget hofterne adskillige fredage i Vild med dans-studiet, men har også danset tæt i rollerne som Johnny og Penny den danske opsætning af "Dirty Dancing".

Ligesom sine andre kolleger har Silas Holst også haft kontakt med danseren efter den triste nyhed.

- Jeg støtter, som venner nu gør. Jeg er der for hende, og jeg lytter, siger Silas Holst, der vandt Vild med dans-trofæet flankeret af vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl i programmets 11. sæson i 2014.

/ritzau/FOKUS