Vild med Dans-Mie: Fra hængerøv til kjolepige

Hun er en buksepige, der sammen med danseren Mads Vad har trippet sig til at være blandt de tilbageværende seks par i dansekonkurrencen Vild med Dans.

Høj pris: Vild med dans kostede Marianne Eihilt forholdet

Den 27-årige atlet Mie Skov har ikke bare overrasket hele Danmarks befolkning. Hun har i høj grad overrasket sig selv. Og det er ikke kun trinnene, der afslører en anden Skov. Bordtennisspilleren har nemlig aldrig før gået i kjoler, men kendiskonkurrencen har vækket hendes indre designer i en sådan grad, at hun nu selv dikterer, hvordan dansekjolerne skal skrues sammen.

- Jeg går selv med ned i systuen og fortæller dem, hvilke farver, jeg gerne vil have, at det skal være det skørt og den top, fortæller hun.

- Jeg vidste slet ikke, at jeg havde det i mig, for jeg har altid bare gået rundt i hængerøvsbukser. Godt nok har det passet sammen i farverne, men jeg har jo aldrig begivet mig ud i sådan noget her, og de synes faktisk, at jeg er ret dygtig til farver og at sætte ting sammen. Jeg synes bare, det er sjovt, fortæller Mie Skov til Newspaq.

Læs også: Vild med dans-deltager gik i parterapi

Mie Skov må dog indrømme, at hun ikke har en decideret yndlingskjole. Men det er måske trods alt også for stor en mundfuld for sportspigen, der er vant til at trække i et par jeans.

- Min kjole er afhængig af dansen, og hvad jeg skal ud i. Jeg har ikke en drømmekjole, men som buksepige er det meget mærkeligt at sige, at jeg har det godt i kjoler, fortæller hun.

Mie Skov kan atter opleves på skærmen i Vild med Dans på fredag.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip