"Vild med dans"-par: Venner for livet

Skrevet af admin

30/11/2015

Mest læste i dag

Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard fik en flot andenplads i årets finale af "Vild med dans", men privat har den 29-årige skuespillerinde og den 30-årige professionelle danser valset sig ind på en førsteplads i hinandens hjerter.

- Har fået en ven for livet. Stephania, jeg er så glad for, at jeg fik æren af at danse med dig! Du er ovenud fantastisk, har hjertet på rette sted og jeg er vild med dig. Tak for en uforglemmelig oplevelse, skriver Kjeldgaard til en billedkavalkade på Instagram af parrets eventyrinspirerede freestyle.

- Det har uden tvivl været en oplevelse for livet!, lyder det blandt andet videre fra dansemusen, der hashtagger hyldesten med ordene "den sidste dans", "taknemmelighed" og "tak for dansen", mens også Stephania Potalivo takker for dansen og hylder sin partner.

- Morten, tak, tak tak for du har lært mig så meget og givet mig et minde for livet! Du er den dygtigste danser, og det har været så unikt at danse med dig, skriver "Sjit Happens"-stjernen til et Instagram-billede, hvor danseparret kigger bevæget på hinanden efter finaleshowet.

- Det har været den største oplevelse at være med, og jeg føler mig bare så heldig, lyder det videre fra skuespilcharmøren.

Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard tabte finalen til "Badehotellet"-skuespillerinden Ena Spottag og danseveteranen Thomas Evers Poulsen, og selv om parret ærgrede sig en smule, følte de sig alligevel som vindere.

- Jeg er helt rundt på gulvet af adrenalin af denne her kæmpe oplevelse. Det er svært at beskrive, hvordan jeg har det, ud over at jeg bare er lykkelig og taknemmelig. Og det er samtidig også helt vildt sørgeligt, fordi det er vores sidste dans. Det har bare været så fedt at være her. Jeg vil ikke være den her oplevelse foruden, sagde Potalivo efterfølgende til Ritzau Fokus.

/ritzau/FOKUS