Vild med dans-Sarah tæt på at forlade showet

- Og tak til Søs Fenger!, sagde Vild med dans-værtinden Sarah Grünewald, da Uffe Holm og Karina Frimodt fredag aften havde givet deres optræden i showet.

Læs også: Allans kult-status kan vi ikke hamle op med

Problemet var bare, at det var Lis Sørensen, der havde sunget den sang, parret havde danset til, og det gik med det samme op for Grünewald, at hun havde jokket gevaldigt i spinaten.

- Det er ikke bare en lille bommert for mig.

- Jeg bruger folks navne rigtig meget, når jeg taler med dem, fordi det giver nærvær, og så kommer jeg til at kalde Lis Sørensen for Søs Fenger, siger tv-værtinden, der kort efter klokkede i det igen, da hun kom til at kalde sangerinden Anita Lerche for Frida.

- Jeg har haft en rigtig kunstner-karma-lorte-dag. Jeg kan ikke andet end at beklage og undskylde, siger tv-værtinden.

- Bagefter havde jeg slet ikke lyst til at være på det her gulv, jeg havde lyst til bare at gå. Og sådan har jeg aldrig haft det før, siger hun ærligt.

Hvorfor hun kom til at bytte rundt på de kendte sangerinders navne, har hun en forklaring på.

- Jeg kender Søs Fengers kæreste rigtig godt, og jeg havde lige stået og talt om dem før showet, så jeg tror, det var derfor, jeg lavede den brøler, siger Sarah Grünewald, der også måtte en tur forbi Lis Sørensen efter showet.

- Jeg har sagt undskyld til hende, men hun havde ikke engang hørt det. Det gør dog ikke sagen bedre, og jeg stod jo og bankede mig selv oven i hovedet med en usynlig sølvhammer.

Læs også: Så sluttede Vild med dans for Blomsterberg

Det er første gang, Sarah Grünewald laver live tv, og derfor er hun endnu heller ikke helt vant til, at alt kommer uredigeret ud til seerne. Derfor kom hun også til at love kvajebajere for åben skærm.

- Lige nu er bare jeg glad for, at jeg ikke fik sagt hvem, jeg ville give kvajebajer til, for der sidder jo 1,3 millioner mennesker derude, siger hun.

Newspaq

Dagens Gossip