‘Vild med dans’-stjerne skifter navn: Spirituelle venner har godkendt det

Der kan være mange grunde til at, at vi ændrer det navn, som vores forældre har givet os. Måske har du aldrig brudt dig om dit navn, måske kan du bare bedre lide et andet - eller måske gør du det, fordi du har en helt særlig grund til det.

Mie Moltke, som er kendt fra det populære TV 2-program ‘Vild med dans’, er en af de danskere, der har valgt at få et nyt navn.

Eller rettere - et nyt mellemnavn. Mie Moltke har nemlig ladet sig opkalde efter en person, der betød noget ganske særligt for hende.

Det skriver TV 2.

Læs mere: TV2 chokerer med ny deltager i 'Vild med dans': Har én bestemt mission med at være med

Derfor lyder hendes navn nu Mie Martha Moltke.

- Jeg har taget det efter min mormor, som hed Elsa Martha. Hun døde for nylig af alderdom, men jeg nåede heldigvis at få fortalt hende, at jeg har taget hendes pigenavn. Min mor gjorde det for nogle år tilbage, så jeg synes, det er rigtig dejligt, at det er noget, min mor og jeg nu har sammen for at mindes min mormor, siger Mie Moltke til TV 2.

Læs mere: TV 2 løfter sløret for ny deltager: Populær tv-vært skal være med i 'Vild med dans'

Mie Moltke har ikke fået en numerolog til at godkende sit nye navn. Til gengæld har hendes spirituelle venner vurderet, at navnet vil gøre noget godt for hende.

Om vennerne har ret, vil tiden vise.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip