Vild med dans: Svær aften for Allan Simonsens partner

Det bliver ekstra hård for Allan Simonsens dansepartner Sofie Kruuse, når der i aften holdes en særlig Knæk Cancer-udgave af Vild med dans.

Samtidig med at danseren skal holde styr på den stivbenede fodboldspiller, der bestemt ikke har let ved trinene, så vil showet også minde Sofie om den store sorg, hun bærer rundt på.

Den 37-årige danser mistede nemlig sin mor for et halv år siden. I en alder af 70 år blev hun ramt af uhelbredelig kræft og døde kort efter.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Hun ville have været så stolt og glad, hvis hun havde oplevet, at jeg sagde ja til det her. Hun har spurgt mig i otte år, hvorfor jeg ikke har været med i ’Vild med dans’. Men der har jo både været arbejde og børn. Og så nu, hvor hun ikke er her, kom tilbuddet. Og så kunne jeg kun sige ja – også lidt for hendes skyld, fortæller Sofie Kruuse til vmd.tv2.dk.

Til ære for moren har Sofie også bygget hele aftenens dans op omkring det at miste en man holder af.

Heldigvis har hun i forberedelserne haft en god støtte i partneren Allan Simonsen.

LÆS OGSÅ: Stifter af "Vild med Allan" trues på livet

- Vi har haft en dejlig uge, men også hårdt rent følelsesmæssigt. Det har været lidt anderledes end de tidligere uger, og det er da klart, at man bliver påvirket af det. Men det er noget, vi begge to kan sætte os ind i, for jeg mistede også min far i en forholdsvis tidlig alder på samme måde, siger Allan Simonsen.

Parret skal dog ikke bekymre sig om at ryge ud af konkurrencen i denne uge. I den særlige Knæk Cancer-udgave af Vild med dans bliver ingen af danserne stemt ud.

Dermed er Allan Simonsen sikker på at overleve til næste runde - uanset hvad dommerne har at sige til ham denne gang. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip