Vild med dans: 'Ud med Allan' haler ind på 'Vild med Allan' på Facebook

56.412 personer støtter Allan Simonsens Vild med dans-deltagelse på Facebook-siden Vild med Allan. Og de har længe været i overtal, men nu haler hade-siden Ud med Allan ind på støttesiden. Her har 47.193 klikket synes godt om, og mange er forargede over de sms-kampagner, der er sat i værk for at få den dygtige fodboldspiller, men mindre talentfulde danser, til at gå videre.

Læs også: Allan danser videre trods sms-ændring

- Vi vil gerne se Allan ude af Vild med dans i aften (i går, red.), og dette er en side, hvor vi skal finde ud af hvordan... Og hvis det så var sådan, at nogle folk skulle blive sure over det, kan jeg informere jer om, at der er en side på "jeres" side, som gør det fuldstændigt samme, skrev sidens administratorer i aftes.

Læs også: Kendte hylder Allan og nedgør TV2

På støttesiden bliver den sms-kode, der giver en stemme på Allan delt flittigt, og de advarede også i aftes, da TV2 havde ændret koden fra ALS til PAR3. TV2's ændring hjalp dog intet, og Allan Simonsen og partneren Sofie Kruuse strøg videre til næste uge, mens Mathilde Norholt og Thomas Evers Poulsen måtte sige farvel.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hvad mener du? Skal Allan Simonsen vinde Vild med dans, eller er det på tide, at han ryger ud? Deltag i debatten her.

Dagens Gossip