Vild med dans-vært: Jeg er hamrende lykkelig

Det bliver et ægte hattrick for den danske model og tv-vært Sarah Grünewald, når hun for tredje år i træk skal være vært for det populære underholdningsprogram Vild med dans.

Optagelserne til efterårets sæson er netop gået i gang, og Claus Elmings 31-årige medvært er allerede helt oppe at ringe. På det sociale billeddelingsmedie Instagram, udtrykker Sarah Grünewald sin begejstring over igen at skulle være en del af danseshowet.

- Så er vi i gang igen, og jeg glæder mig til endnu en fantastisk sæson af Vild med dans, skriver Grünewald til et billede af sig selv i selskabskjole og aftenmakeup.

- Jeg lover jer, at det bliver godt. Jeg har mødt vores nydansere, nye professionelle dansere og gamle cirkusheste, og jeg er hamrende lykkelig allerede, fortsætter hun.

Mange seere af det populære danseprogram husker dog, hvordan Sarah Grünewald kom en smule uheldigt fra start, da hun i sin første sæson som vært for programmet lavede hele to navne-kiksere i ét og samme program.

Først kaldte den unge model en af Danmarks mest kendte sangerinder Lis Sørensen for Søs Fenger. Senere toppede hun den navneforvirrede aften ved at kalde sangerinden Anita Lerche, som sang til de to holddanse, for Frida Lerche.

Men de to navnesvipsere kunne ingenlunde slå Grünewald ud. Med rank ryg i designerkjolen vendte Sarah tilbage uge efter uge og blev altså også af TV2 bedt om at fortsætte i sin rolle som vært året efter.

Ud over jobbet som Claus Elmings smukke vedhæng, har Sarah Grünewald de sidste par år dyrket skuespillerkarrieren med roller i blandt andet Jonas Elmers film "Det andet liv".

Sarah Grünewald er desuden fast inventar i sitcom-serien "Tomgang" på TV2 Zulu. 11. sæson af Vild med dans ruller over skærmen første gang 11. september på TV2.

Se Sarah Grünewalds billeder fra sin første optagedag på Vild med dans sæson 11 her: https://instagram.com/p/6VamHuLV-a/?taken-by=sarahgrunewaldcph

og her: https://instagram.com/p/6UjQG3LV_2/?taken-by=sarahgrunewaldcph

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip