Vild med dans-vært leger kaptajn der hjemme

Skrevet af admin

04/02/2016

Dagens topnyheder

Hun skal føde lige i starten af april, så det er ved at være oppe over for Vild med dans-værtinden Sarah Grünewald, der venter sit første barn.

Al babyudstyret er da også købt og klart, men alligevel er der langt fra ro på hjemmefronten for Grünewald, der er gift med dj'en og tekstforfatteren Rasmus Backhaus.

De to er nemlig ved at flytte i en større lejlighed, og det er besværliggøres af, at Vild med dans-værtinden altså ikke kan hjælpe til med at slæbe.

- Jeg må godt nok sige, at jeg har fået dyb respekt for min mand, der sover dårligt, fordi jeg sover dårligt, der går og flytter, fordi jeg ikke kan rykke og bære, han laver aftensmad til mig og går med hunden samtidig med, at han også skal passe sit arbejde. Der er mange topkarakterer til ham, siger Sarah Grünewald.

- Vi har lige ordnet kælderrum, og det foregik meget kaptajn-agtigt, hvor jeg sad i en stol og sagde, hvad der skulle smides ud, og hvad der skulle blive, forklarer hun med et smil.

Med kun to måneder til termin prøver tv-værtinden at nyde, at hun ikke har så meget på programmet, men det er ikke helt let.

- Jeg prøver at passe på mig selv, jeg dyrker noget yoga og svømmer og hygger mig helt vildt. Jeg er ikke så god til at holde fri, men så finder man på alle mulige hyggeaftaler. Man kan godt have seks kaffeaftaler på en dag, det fylder også dagen ud, siger hun.

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus blev gift i juli 2014.

/ritzau/FOKUS