Vild video: Her krammer løvehviskeren de farlige katte

Da Kevin Richardson stiger ud af sin bil på savannen nær Pretoria i Sydafrika, kommer en stor løvinde løbende mod ham. Her ville de fleste nok få benene på nakken, men Richardson går den i møde. Løvinden hopper op og giver ham en krammer. Kort efter kommer endnu en løvinde og gør det samme.

Læs også: Vildt! Her vælter rasende elefant bil med turister

Kevin Richardson er zoolog og har i årevis arbejdet helt tæt på løver og hyæner, der har accepteret ham som en af deres egne i deres flokke.

- Jeg ved ikke, hvordan de ser mig. Men jeg passer helt sikkert ind som en løve, siger han.

Han får dog jævnlig skrammer, når de store kattedyr vil nusse.

- Det er bare hverdag. Mange mennesker bliver forskrækkede, når de bliver kradset af en huskat, men i årenes løb i arbejdet med løverne bliver det en del af jobbet. De kradser og bider hinanden, der er ingen grund til, at de ikke også skulle gøre det mod dig, siger han.

Læs også: Bøflen er dyrenes konge: Se løve blive bølle-banket

Kevin Richardson arbejder for at bevare den afrikanske løve, som der bliver færre og færre af år for år. Han vurderer, at der i dag 20 procent færre løver, især fordi menneske rykker ind på deres habitat.

- Jeg prøver hårdt at skabe opmærksomhed. Folk ser mig interagere med løverne, og jeg tror, at de begynder at tænke: Jamen, at forestille sig Afrika uden løver! siger Kevin Richardson.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip