Vilde før- og efterbilleder: Ung mor er blevet bodybuilder - kan du genkende hende?

Det er formentlig de færreste tv-seere, der kan genkende Søs Gjørup Bæk, hvis de så den 21-årige jyske kvinde i dag.

Søs Gjørup Bæk, der er mor til fire-årige Silke, er nemlig gået fra at være en almindelig kvinde med former til at være en yderst veltrænet bodybuilder, der stiller op i konkurrencer. Det skriver Realityportalen.

Sådan ser Søs Gjørup Bæk ud nu. Foto: Facebook.

Den store forvandling  er sket gennem de sidste par år, hvor den unge mor fra Viborg har tilbragt time efter time i træningscentret.

I sidste måned stillede hun op til Dansk Bodybuilder og Fitness forbunds Newcomers konkurrence, hvorfra hun har delt billeder af sin medvirken på Instagram.

– 3 års forvandling. Ok, jeg fik ingen medalje (jeg har et fantastisk barn, og hun hænger rundt om min hals hver dag, det er værdifuldt guld for mig). Jeg er stolt af min forvandling og ser frem til at fortsætte, skriver Søs Gjørup Bæk, de der kom på en 5. plads ud af fem deltagere ved konkurrencen, på Instagram.

Artiklen fortsættes under billederne

 

 

Et billede slået op af Søs Gjørup Bæk (@soes94) den

11. Apr 2016 kl. 12:03 PDT

Når Søs Gjørup Bæk ikke er i træningscentret, er hun i gang med at tage uddannelsen til socialrådgiver, og derudover har hun nok at se til med sin fire-årige datter Silke, hvis far hun ikke længere er sammen med.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip