Vilde voldsanklager mod Hollywood-stjerne

Hun har tidligere sørget for, at han fik et polititilhold, men for skuespilleren Terrence Howards ekskone, Michelle Ghent, er det ikke nok. Derfor vil hun nu hive Hollywoodstjernen i retten over en episode, der fandt sted tilbage i 2013.

I et civilt søgsmål anklager Michelle Ghent sin eksmand for at have slået, sparket og taget kvælertag på hende. Det skriver The Hollywood Reporter.

I anklagen står der at Howard fulgte efter sin ekskone ind på badeværelset i det hus, de havde lejet i Costa Rica, og at han her slog hende i venstre side af ansigtet. Han skulle også have taget fat rundt om hendes hals og presset hende op mod badeværelsesvæggen i adskillige sekunder og banket hendes hoved ind i væggen.

Terrence Howard skal ifølge anklagerne også have truet med at slå sin ekskone ihjel.

Det er ikke første gang, skuespilleren bliver anklaget for uhyrligheder mod kvinder. I 2001 blev han anholdt for at have overfaldet sin daværende kone, Lori McCommas.

Terrence Howard, der blandt andet har været med i danske Niels Arden Oplevs film "Dead Man Down", har endnu ikke kommenteret de nye anklager.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip