Vildt populær: Dirty Dancing skal i Operaen

Skrevet af admin

29/01/2015
Med 155.000 solgte billetter er det den bedst sælgende teaterforestilling i Danmark nogensinde. Og den har ikke engang haft premiere endnu.Derfor giver teaterproduktionsselskabet The One & Only Company nu fans, der ikke nåede at skaffe billetter til forestillingerne i Tivoli og Musikhuset Aarhus, endnu en chance for at opleve musicalen "Dirty Dancing" på dansk jord.Selskabet har nemlig indgået en aftale med Operaen om, at musicalen i sommeren 2016 skal opføres 21 gange i det ikoniske operahus, lyder det i en pressemeddelelse.- Vi er fantastisk glade og stolte over, at Det Kongelige Teater har inviteret os indenfor i Operaen i 2016. Vi kan love alle, der vil se eller gense denne romantiske kærlighedsmusical, en stor oplevelse i Operaens fantastiske scenerum, siger direktøren for The One & Only Company Jesper Winge Leisner.Opsætningen i Operaen kommer til at være nøjagtig den samme som i Tivoli og Musikhuset Aarhus. Det betyder altså, at dansestjernen Silas Holst og Mathilde Norholt spiller de to hovedroller Johnny Castle og Frances "Baby" Houseman.Foruden hovedrollerne medvirker kendte navne som Laura Drasbæk, Robert Hansen, Dick Kaysø og James Sampson også i den populære musical.Billetterne til "Dirty Dancing" i Operaen blev sat til salg torsdag morgen.I Tivoli har den frække musical premiere den 26. februar i år.Newspaq

Dagens topnyheder

Med 155.000 solgte billetter er det den bedst sælgende teaterforestilling i Danmark nogensinde. Og den har ikke engang haft premiere endnu.

Derfor giver teaterproduktionsselskabet The One & Only Company nu fans, der ikke nåede at skaffe billetter til forestillingerne i Tivoli og Musikhuset Aarhus, endnu en chance for at opleve musicalen "Dirty Dancing" på dansk jord.

Selskabet har nemlig indgået en aftale med Operaen om, at musicalen i sommeren 2016 skal opføres 21 gange i det ikoniske operahus, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi er fantastisk glade og stolte over, at Det Kongelige Teater har inviteret os indenfor i Operaen i 2016. Vi kan love alle, der vil se eller gense denne romantiske kærlighedsmusical, en stor oplevelse i Operaens fantastiske scenerum, siger direktøren for The One & Only Company Jesper Winge Leisner.

Opsætningen i Operaen kommer til at være nøjagtig den samme som i Tivoli og Musikhuset Aarhus. Det betyder altså, at dansestjernen Silas Holst og Mathilde Norholt spiller de to hovedroller Johnny Castle og Frances "Baby" Houseman.

Foruden hovedrollerne medvirker kendte navne som Laura Drasbæk, Robert Hansen, Dick Kaysø og James Sampson også i den populære musical.

Billetterne til "Dirty Dancing" i Operaen blev sat til salg torsdag morgen.

I Tivoli har den frække musical premiere den 26. februar i år.

Newspaq