Villa-manager: Jores Okore nægtede at sidde på bænken

Skrevet af admin

22/04/2016

Dagens topnyheder

Forsvarsspilleren Jores Okore er i øjeblikket ikke en del af Aston Villas førsteholdstrup.

Ifølge klubbens manager, Eric Black, er årsagen, at danskeren for to uger siden nægtede at sidde på bænken, da Premier Leagues bundprop på hjemmebane mødte Bournemouth.

- Jores trænede meget godt frem mod Bournemouth-kampen. Jeg talte med ham i begyndelsen af ugen, og det blev godt modtaget, siger Eric Black til klubbens hjemmeside.

- Da jeg så annoncerede, at han ikke var i startopstillingen, og at jeg ønskede arbejde med de spillere om fredagen, så kom han hen til mig bagefter og fortalte mig, at han ikke ønskede at sidde på bænken.

- Det føltes ikke rigtigt at sidde på bænken, sagde han - jeg syntes, at det var mærkeligt, siger manageren.

- Derefter har han ikke været en del af truppen. Jeg ønsker ham ikke i truppen, hvis han ikke vil sidde på bænken.

- Han fik weekenden til at tænke over det. Om mandagen talte vi sammen igen, og jeg ville høre, om han havde ændret holdning, men han bekræftede, at han ikke ønsker at spille og være involveret, hvilket er meget overraskende for mig.

- Fra det punkt kunne jeg ikke drømme om at tage ham tilbage i truppen, hvor jeg kun ønsker folk, der vil spille, forklarer Eric Black.

Uden den danske midterforsvarer på holdet tabte Aston Villa opgøret mod Bournemouth med 1-2.

For en uge siden blev Aston Villas skæbne i bunden af rækken beseglet, da holdet - igen uden Okore - tabte til Manchester United.

Nederlaget til United betyder, at Birmingham-klubben ikke længere kan redde sig fri af nedrykning.

23-årige Jores Okore oplyste tidligere på ugen til BT, at han havde talt med manager Eric Black omkring sin situation på holdet.

Danskeren mente, at han havde gjort sig fortjent til mere spilletid, men manageren var ikke tilfreds.

- Der er lige nu en situation mellem mig og manageren.

- Jeg har sagt tingene lige ud til ham, og det har så resulteret i, at jeg ikke er en del af førsteholdstruppen lige nu, sagde Jores Okore onsdag til BT.

Aston Villa møder lørdag Southampton i Premier League.

/ritzau/