Villas-Boas får seks dages karantæne for at slå dommer

Temperamentet løb af med Zenit Skt. Petersborg-træner Andre Villas-Boas, da hans hold lørdag tabte hjemme med 1-3 til Krylya Sovetov i den russiske liga.

Ifølge det russiske fodboldforbund slog Villas-Boas kampens fjerdedommer i brystet, efter han havde fået det røde kort, og den handling har nu givet ham seks kampes karantæne.

Det meddelte fodboldforbundet sent torsdag ifølge ESPN.

På tv-billederne kunne man se den tidligere Chelsea-manager i heftigt skænderi med fjerdedommeren, endda med lidt udveksling af "småskaller", men før tv fangede optrinnet, skulle portugiseren altså have slået fjerdedommeren Ivan Saraev i brystet.

Zenit-træneren har ikke kommenteret sagen, men ifølge chefen for fodboldforbundets disciplinærudvalg, Artur Grigoryants, har Villas-Boas undskyldt med en forklaring om at:

- Han (Villas-Boas, red.) midlertidigt havde mistet kontrollen, og at han ikke havde ret til at opføre sig sådan.

Andre Villas-Boas har tidligere luftet ønske om at komme væk fra Rusland, men klubben ville angiveligt ikke slippe ham efter sidste sæson, hvor det blev til et mesterskab.

I denne sæson kæmper holdet noget mere med at finde formen, hvilket har resulteret i, at man er seks point efter CSKA Moskva efter blot syv spillerunder.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip