Ville beskytte konen i LA: Brugte sig selv som skjold

Der var kaos-lignende tilstande i den internationale lufthavn i Los Angeles, da en mand fredag åbnede ild i Terminal 3, fortæller øjenvidner om dramaet, hvor en sikkerhedsvagt blev dræbt, og flere andre blev såret.

Jose Mares var sammen med sin kone på vej hjem til byen Norman i den amerikanske delstat Oklahoma, da gerningsmanden dukkede op i terminalen.

31-årige Mares fortæller, at han lagde sig oven på sin kone for at beskytte hende som et skjold mod kuglerne.

- Jeg placerede mig oven på hende og rakte samtidig ud efter mere bagage, som jeg stakkede oven på hinanden og lavede en række af.

- Jeg befandt mig i hjørnet, og jeg så hen på manden, der skød vilkårligt omkring sig. Jeg så en sikkerhedsagent falde til jorden, fortæller han.

Mares siger, at den 23-årige mand begyndte at bevæge sig hen imod dem. Han gjorde derfor klar til at flygte sammen med sin kone og talte til tre:

- Jeg fik muligheden, da han kiggede ned af rulletrappen, så sagde jeg til hende: "OK, så er det nu. Lad os løbe".

Et andet vidne, Alex Neumann, siger til CNN, at han var gået forbi sikkerhedstjekket i terminalen, da han hørte høje lyde og skrig samt så folk løbe under kaotiske forhold.

- Vi var i et restaurant-område, og lige pludselig hørte jeg et stort postyr, og folk begyndte at løbe. De løb, og folk blev slået omkuld, fortæller Neumann.

- Rent kaos er den bedste måde at beskrive det på, siger han til CNN.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip