Ville overraske kæresten: Nøgen mand fanget i vaskemaskine

En omgang nøgen-gemmeleg tog en uventet drejning, da en australsk mand ville overraske sin kæreste med et nyt gemmested.

Uden en trevl på kroppen hoppede manden i lørdags ned i parrets topbetbetjente-vaskemaskine i deres hjem i Mooroopna i Victoria, Australien.

Men den nøgne mand passede åbenbart lidt for godt ned i vaskemaskinen, for da han ville op, kunne han ikke bevæge sig. Det skriver Newc.com.au

Kæresten alarmerede politiet. Og ved hjælp af olivenolie fik politi, ambulancereddere og brandvæsen den sammenkrøbne mand op af vaskemaskinen.

- Han var meget mast sammen i vaskemaskinen, og vi var bekymrede for hans helbred og velvære, siger politiassistent, Michelle De Araugo til News.com og bemærker, at manden var utrolig pinlig, da politiet kom.

For et par dage siden udspillede en lignende episode sig i Utah i USA. Her sad en 11-årig pige også fast i en topbetjent-vaskemaskine, da hun legede med sine søskende. Efter at have tilbragt 90 minutter i vaskemaskinen fik redningsfolk pigen op igen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip