Ville redde 3-årig fra brand: Politiet brugte strømpistol mod stedfar

Oveni tragedien hvor en treårige dreng indebrændte i Missouri, står familien også rystet tilbage, efter politiet valgte at bruge en strømpistol mod drengens stedfar, som desperat forsøgte at komme tilbage i huset og redde barnet. Det skriver AP.

Lille Riley Jefferey Rieser Miller døde tidligt om morgenen den 31. oktober i byen Mississippi River i Louisiana. Da hans stedfar, 31-årige Ryan Miller, forsøgte at vende tilbage til det brændende hus, fik han flere gange stød af en strømpistol, som betjente brugte mod ham.

Den 31-åriges mor overværede den frygtelige begivenhed. Hun fortæller, at to betjente gav Ryan stød tre gange - to gange efter han var blevet lagt i håndjern.

LÆS OGSÅ: Schæferhund redder forladt baby

Ifølge de lokale myndigheder opstod branden i en stikkontakt i stuen, hvor drengens forældre var faldet i søvn foran fjernsynet. Da de vågnede, var huset så fyldt med røg og flammer, at de ikke kunne komme til børneværelset, hvor treårige Riley sov.

Forældrene flygtede ud på bagsiden af huset, men stedfaren forsøgte at vende tilbage til huset, inden han brutalt blev anholdt.

En talsmand fra myndighederen understreger, at sagen stadig er ved at blive undersøgt, men forklarer, at betjentenes reaktion var en vurdering på stedet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Man var bange for, at han også ville blive offer for flammerne, udtaler Bob Jenne.

Ryan Miller blev sat i detentionen, men blev kort efter løsladt. Både ham og hans kone blev efterfølgende behandlet for mindre brandsår.

Den treårige blev fundet død bare få meter fra husets hoveddør. Familien overvejer nu at lægge sag an mod betjentene.  

Dagens Gossip