Ville sende foto af tom hospitalsgang til kæresten - men den var ikke helt tom…

Andrew Milburn var på vej hjem til arbejde på hospitalet, da han ville dokumentere sin tur og sende det til kæresten. Det var først, da han havde sendte Snapchatten, at han opdagede den uhyggelige pige for enden af den tomme hospitalsgang. Det skriver Mirror.

(Du kan se billedet tættere på under artiklen)

Den 21-årige ansatte på hospitalet Leeds General Infirmary lagde ikke selv mærke til spøgelsespigen, fortæller han:

- Min kæreste bad mig bevise, at jeg var på arbejde, så jeg sendte hende et billede af min vej til kontoret. På det tidspunkt vidste jeg ikke, at det ser ud som om, jeg har fanget en spøgelsesfigur på korridoren, siger han til Mirror.

Læs også: Spøgelsesbaby ødelagde bryllupsfoto

- Jeg har siden lagt billedet på Facebook, hvor det har modtaget tusindvis af likes og kommentarer og er blevet delt så langt som til Amerika, siger den 21-årige brite og tilføjer:

- Det er også blevet delt på en gruppe for spøgelsesjægere, hvor mange mener, at det er ægte.

Andrew Milburn fortæller i øvrigt, at flere af han kollegaer har hørt fodtrin i det område, hvor spøgelsespigen ses på billedet.

Læs også: Spøgelsesbaby født uden blod

- Der har foregået nogle underlige ting. Nu er folk en smule bange for at gå på toilettet.

Efter Andrew Milburn lagde billedet på Facebook, har flere anklaget ham for at bruge Photoshop eller appen Ghost Capture, der kan indsætte spøgelsesfigurer på fotos. Det nægter hospitalsmedarbejderen dog.

Dagens Gossip