Ville slippe for at betale børnebidrag: Far kaster sin fire-årige datter ud fra klippe

En amerikansk far er blevet idømt livsvarigt fængsel.

Cameron Brown er dømt for at smide sin fire-årige datter ud fra en omkring 400 meter høj klippe i det sydlige Californien i USA.

Det er 15 år siden, at Lauren Sarene Key mistede livet ved faldet ud fra klippen Inspiration Point tæt på storbyen Los Angeles. 

Cameron Brown havde kun et kort forhold til Sarah Key-Marer, men det var nok til at parret fik et barn sammen.

Forgæves forsøgte han at overtale kvinden til at få abort, og da barnet kom, var Cameron Brown ikke en del af hverdagen.

Alligevel søgte han forældremyndigheden over pigen, da han fik for øre, at han på den måde kunne slippe med et billigere børnebidrag.

Ifølge Sarah Key-Marer sugede striden livet ud af den lille pige.

- Hendes smil blev formindsket, hver gang hun var vidne til konflikten, forklarer den afdøde piges mor.

Under retssagen er det kommet frem, at Cameron Brown har udtalt til en bekendt, at det 'ville være rart at slippe af med Lauren', da han dermed kunne spare det månedlige børnebidrag på omkring 1.000 dollars.

I retssalen fortalte den afdøde piges stedbror, at han aftenen før far og datter-turen til klippen, hørte Lauren sige noget uhyggeligt.

Det skete, da de to børn spillede et brætspil sammen – her skete der det, at Lauren blev sur og sparkede til brikkerne, og hun løb ind på sit værelse med tårer i øjnene.

'Jeg tror, ​​jeg risikerer at dø i morgen,' lød det fra den grædende pige.

Ifølge Opposing Views var det tragiske dødsfald et hårdt slag for den dengang 10-årig dreng, da han efterfølgende blev afhængig af narko, og siden har han forsøgt selvmord flere gange.

Cameron Brown har forklaret, at datteren løb foran ham, da de var ude på klippen sammen, og her snublede hun og faldt i afgrunden.

Efterforskere har siden fundet ud af, at pigen ikke var været i stand til at løbe hurtigt nok til at lande det sted, hvor hun ramte jorden under klippen.

Derimod var barnet blev kastet ud over klippen, lød vurderingen.

Cameron Brown blev anholdt for fem år siden, og siden da har der været juridske uenigheder om hændelsen.

Det er dog slut nu, og han er blevet dømt til livsvarigt fængsel.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip