Vin Diesel på vej til ny superhelterolle

Flere superhelte fra tegneserieforlaget Marvel Comics bliver flyttet over på biograflærredet og det ser ud til, at Vin Diesel kommer på rollelisten.

»The Fast and the Furious«-stjernen stiller angiveligt racerbilerne i garage for en periode, så han kan medvirke i »Guardians of the Galaxy«.

Skuespilleren løftede i juli en flig af sløret for det superhemmelige projekt, da han røbede, at han havde været til mode med Marvels ledelse. Diesel fortsætter nu på Facebook, hvor han kraftigt antyder, hvad drøftelserne med Marvel handlede om.

Søndag lagde actionstjernen nemlig et billede af »Guardians of the Galaxy«-figuren Groot på sin profil og Hollywoods branchepresse vil nu vide, at Diesel forhandler om en central rolle i superhelteuniverset.

Hvis den 46-årige skuespiller sætter sit navn under en kontrakt, kommer han til at arbejde sammen med kunstneriske sværvægtere som Glenn Close, Benicio del Toro og Zoe Saldana.

Nyheden om »Guardians of the Galaxy« kommer, netop som det er offentliggjort, at Diesel modtager en af Hollywoods mest eftertragtede hædersbevisninger. Den 26. august får han en stjerne på filmbyens Walk of Fame.

Dagens Gossip