Vin Diesel taler ud om afdøde Paul Walker

Skrevet af admin

12/10/2015

Dagens topnyheder

Han er skaldet, solbrun og hårdtpumpet. Udadtil ligner "Fast and Furious"-skuespilleren Vin Diesel ikke en mand, der bærer følelserne udenpå tøjet, men det har alligevel tæret hårdt på ham at miste vennen og kollegaen fra de hæsblæsende bilfim, Paul Walker, der døde i et tragisk biluheld i 2013.

- Døden var et kæmpe tema for mig sidste år. Der var noget meget terapeutisk ved at spille denne rolle efter at have været gennem Pauls død, fortalte Diesel til nyhedsbureauet AP i forbindelse med sin rolle i filmen "The Last Witch Hunter".

Vin Diesel og Paul Walker havde et tæt bånd og Vin Diesel, der er gudfar til Walkers datter, valgte i marts at navngive sin datter Pauline for at ære mindet om sin ven.

I filmen "The Last Witch Hunter" spiller Diesel en heksejæger, der er forbandet med uddødelighed, og som derfor ikke kan blive forenet med sin kone og datter efter døden.

- 2014 var et hårdt år for mig på mange måder og det at spille en karakter, der forsøger at skjule sin sorg og sit tab, var meget passende på det tidspunkt, fordi sådan var mit liv i virkeligheden efter den syvende "Fast and Furious"-film, fortæller den sørgende stjerne.

Hvis man vil se Diesel som melankolsk heksejæger, må man dog vente lidt endnu. "The Last Witch Hunter" har først dansk premiere den 3. december.

/ritzau/FOKUS