Vin Diesel udødeliggjort i Hollywood

Han afslørede sin stjerne på filmbyens Walk of Fame i selskab med Michelle Rodriguez, Jordana Brewster og Katee Sackhoff fra henholdsvis »Fast & Furious«-filmene og »Riddick«.

Diesel blev udødeliggjort, da han i går fik stjerneflise nummer 2.504 på det verdensberømte fortov. Den ligger uden for Hollywood Roosevelt Hotel, hvor actionhelten blev fejret af venner, kolleger, familie og flere hundrede fans.

Rodriguez, som spiller Diesels kæreste i »Fast & Furious«-serien, holdt tale for kollegaen, som hun har et nært forhold til. »Jeg elsker Vin Diesel. Rent bortset fra, at han er en af mine bedste venner, så vover denne mand at drømme, når folk ellers glemmer at drømme«, sagde skuespillerinden og fortsatte: »Han kigger på det umulige og spørger, hvor vi begynder«.

Dagens hovedperson røbede selv, at hans blandede racemæssige herkomst nemt kunne have forhindret ham i at blive indlemmet i Hollywoods elite, hvis han havde ladet det ske.

»Jeg har nok altid set forbi det ydre og den dobbelthed, min eksistens repræsenterer. Da jeg lå i min mors mave, var det stadig ulovligt for farvede i visse dele af USA at få børn med hvide«, påpegede Diesel i sin stjernestund og bemærkede, at han ligeså godt kunne være endt som udsmider i New York. »Det var det eneste arbejde, jeg kunne få«, mindedes den nu 46-årige skuespiller, som i dag er en af Hollywoods mest efterspurgte og bedst betalte actionstjerner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip