Vind billetter og termokrus til filmen Talenttyven

Det er Jonatan Spang, der står bag den nye film Talenttyven, der har en stribe og kendte populære skuespillere på rollelisten.

Herunder Frank Hvam, Mille Lehfeldt, Birthe Neumann og Nicolas Bro.

Talenttyven handler om Mark, der er sanger i det fallerede boyband The Heartbreak Hotels og har været kæreste med receptionisten Laura i 10 år.

Mark har slet ikke fattet, at Laura i virkeligheden er den, der har bukserne på i forholdet, indtil den dag de begge får en talentskanning hos opfinderen Aslan, og det viser sig, at hun er proppet med talent – ja, hun er nærmest et geni, mens han er omtrent så talentfuld som en skildpadde.

Pludselig er deres kærlighedsforhold ikke så kærligt længere, og mens Laura får succes og bader sig i rampelys, synker Marks egen karriere som boyband sanger langsomt i grus.

Da Mark opdager, at Aslans maskine ikke blot kan måle, men også stjæle talent beslutter han sig for at tage sagen i egen hånd. I nattens mulm og mørke suger han sin intetanende kæreste blank for talent og går selv mod stjernerne – og gigantiske problemer på hjemmefronten.

Her på dagens.dk udlodder vi nu 6x2 billetter plus et tilhørende termokrus med Talemttyven på, og det sker i samarbejde med SF Film.

Det eneste du skal gøre er, at skrive i vores kommentarfelt herunder hvorfor det er dig der skal vinde. Måske trænger du til en tur i biffen, måske har du en veninde du vil overraske - eller noget helt tredje. Kom med din begrundelse - og deltag i konkurrencen.

 

Konkurrencen er nu afsluttet! Følgende har vundet to billetter plus et termokrus:

Jeanne Mette Rasch Buron

Lene Andersen

Josefine Wig

Sofie Amalie Rasch Dam

Stella Pia Madsen

Fie Meyer Jørgensen

For at vi kan sende billetter og krus til dig, skal du sende en mail til os på [email protected]. Her skal du skrive dit fulde navn og adresse - og så er din præmie på vej.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip