Vinder fik stjålet cykel mens han var på podiet

Vinderen af cykelløbet Tour de Luxembourg, Paul Martens fik stjålet sin cykel, da han blev hyldet på podiet.Den tyske cykelrytter Paul Martens blev en noget uheldig vinder af etapeløbet Tour de Luxembourg.

Samtidig med han trådte op på podiet og kunne lade sig hylde som samlet vinder var en langfingret cykeltyv på spil og stak af med Blanco-rytterens cykel.

- Da jeg var på podiet, var der en, der stjal min cykel, Så denne gode dag, har fået et negativ skær. Jeg håber de finder ham, skriver han på Twitter.

Paul Martens vandt løbet med fire sekunder ned til Sojasuns Jonathan Hivert, og seks sekunder foran nummer tre, Jan Bakelants fra Radioshack. Løbets sidste etape blev vundet af Radioshacks Bob Jungels, der stak af langt udefra, og kørte alene til mål på den kuperede etape.

Paul Martens var inden etapen bare tre sekunder efter Hivert, og formåede at køre syv sekunder fra Hivert på det sidste af etapen. Dermed tager han sin første etapeløbssejr i karrieren, og selv cykeltyveriet kunne ikke lægge en dæmper på hans begejstring.  

- Det er uvirkeligt og ubeskriveligt. Jeg har været tæt på før, men det her er første gang, at jeg har vundet et etapeløb. Jeg har ikke sagt det til nogen før løbet, men jeg kom her for at vinde, siger han til holdets hjemmeside.

Den eneste danske rytter i løbet, Chris Anker Sørensen, sluttede som nummer 22, 54 sekunder efter Martens.

Dagens Gossip